Retour: 

U heeft het recht om deze overeenkomst binnen veertien (14) dagen na ontvangst ongedaan te maken door uw wettelijke herroepingsrecht uit te oefenen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen klikt u hier

Retoureisen:

*Er is aan de termijn voldaan als u voor het vervallen van de datum veertien (14) dagen na ontvangst uw verzoek heeft ingediend om de bestelling terug te zenden en de overeenkomst te herroepen.

* De koper dient de bestelling te retourneren in een afgesloten zak. Het retourlabel mag niet op de verpakking van het bestelde product worden geplakt, maar moet op de buitenkant van de zak.

* Alleen de koper kan de bestelling retourneren.

 

Retourproces starten:

1. Om te starten met het retourproces klikt u hier waarna u de postcode en track and trace van uw bestelling invult.
2. U controleert uw gegevens en geeft de reden van uw retour op. Feedback is van harte welkom!
3. U kiest uw afleverpunt.
4. U controleert uw retour en bevestigt uw retouraanmelding.
5. U print uw retourlabel verpakt uw bestelling in een afgesloten zak en plakt hier het retourlabel op.

 

De gevolgen van herroeping

* Als u een bestelling annuleert die al naar u verzonden is, kunnen wij het bedrag niet aan u terugbetalen totdat wij de bestelling weer retour hebben ontvangen. De verzendkosten van het terugsturen worden vergoed. Zodra de bestelling is ontvangen in haar originele verpakking en inclusief alle eventuele onderdelen zullen wij u het verschuldigde bedrag betalen, exclusief de verzendkosten. U moet betalen voor geretourneerde goederen die zijn beschadigd of welke niet in de originele verpakking of zonder bijbehorende onderdelen aankomen. 

* Als u een bestelling annuleert die u nog niet heeft ontvangen, maar waar u al wel voor heeft betaald, dan betalen wij u het bedrag terug, inclusief de eventuele verzendkosten.

Als u deze overeenkomst herroept, zal Omnitair onverwijld de aankoopprijs van de producten die Omnitair van u ontvangen heeft terugbetalen (en uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de datum dat wij het bericht van uw herroeping ontvangen hebben). We zullen dezelfde betalingsmethode gebruiken voor terugbetaling die u gebruikt hebt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij we een andere regeling getroffen hebben met u.

U dient de producten direct naar ons terug sturen en niet later dan veertien dagen na de datum dat u ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de overeenkomst. 

Het pakket moet terug naar het magazijn in Breda, Nederland:

OMNITAIR/PUPS fulfilment
Mijkenbroek 48
4824AC Breda 
Nederland